TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

20.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Kedvezményrendszer

Egyedülálló kedvezményrendszer

2022.02.01 08:32

Webáruházunk egyedülálló kedvezményrendszerrel rendelkezik. Kedvezményrendszerünket az ihlette, hogy mi is horgászok vagyunk és amíg más webáruházakból rendeltünk, a legtöbb esetben nem értékelték azt, hogy visszatérő vásárlók voltunk.
A www.coldfish.hu létrehozásánál az volt a célunk, hogy a változatos és folyamatosan bővülő árukészlet mellett, egyedi pontgyűjtő rendszerrel és emellett értékes ajándékokkal kedveskedjünk vásárlóinknak!
Éppen ezért igyekszünk minden hónapban különböző ajándékot rejteni a csomagokba, akár már 1.500 vagy 3.000 Ft-os vásárlás felett is.

Kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy a Zalakarosi Aphrodite Wellness Hotellel sikerült egy olyan együttműködést kötnünk, hogy minden 10.000 Ft feletti megrendelés mellé 40.000 Ft értékű Wellness utalványt adunk ajándékba!

Na de térjünk vissza a kedvezményrendszerre!

2021.06.01-től bevezetésre került a pontgyűjtős kedvezményrendszerünk!
Az első 5.000 Ft feletti vásárlással indul el a ponthorgászat, amellyel már egy pontot meg is szereztél, így az első szintre lépsz!
Minden további 5.000 Ft feletti vásárlás alkalmával, egy pontot zsebelsz be, azaz egy szintet lépsz!
A harmadik szint elérésével AJÁNDÉKBA küldünk neked egy fonottzsinór vágó ollót, ami egyben fogó is. 
A hatodik szint elérésével pedig egy több részből álló, rendszerező doboz készletet küldünk neked AJÁNDÉKBA!

Ha teljesíted a Pontgyűjtő füzetünk összes, azaz mind a 10 szintjét, akkor egy Carp Academy horgásztáskát kapsz AJÁNDÉKBA!
És ez még nem minden, ettől a szinttől kezdve már VIP tagként tekintünk rád és egy állandó 15%-os kedvezmény jogosultjává válsz!
Ezt a 15 %-os kedvezményt minden rendelésed alkalmával érvényesíteni tudod!

Pontgyűjtőt minden megrendelésed mellé újat küldünk, mindig az aktuális szintedet jelölve! (Így nem muszáj mindig megőrizni.)
Egy rendeléssel nem lehet több szintet lépni! ( Pl.: Hiába vásárol valaki 15.000 Ft értékben, nem lép egyszerre 3 szintet! )