TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Hasznos termékek Feeder horgászoknak!

coldfish.hu
2021.06.29 09:35
Hasznos termékek Feeder horgászoknak!

Kedves Vásárlóink!

A mai cikkünkben a Feeder horgászat szerelmeseinek szeretnénk egy pár hasznos terméket bemutatni. 

Webáruházunkban megtalálható számos olyan praktikus kiegészítő amely elengedhetetlen a feeder horgászatoknál. 

Kezdjük is rögtön egy olyan termékkel amely az éjszakai horgászatoknál, nagy segítségünkre lehet. Különböző közösségi felületeken rengeteg vitát olvashatunk a feederesek körében az elektromos kapásjelzők használatával kapcsolatban. Sokan el sem tudják elektromos kapásjelző nélkül képzelni az éjszakát, sokan pedig úgy gondolják, hogy az elektromos "csipogós" kapásjelzők által a feeder horgászmódszer elveszti a kapás érzékelés sava-borsát.

A Delphin talált megoldást a problémára. A TIP ALARM kapásjelző kisigényű de annál praktikusabb horgászkellék. Horgászbotok többségénél a spiccre könnyen rögzíthető. A blankra való ráhelyezést követően azonnal felgyullad a kapásjelző zöld fénye, amely egyúttal pozicionális diódaként is szolgál. A kapásjelző belsejében található rezgésérzékelőnek köszönhetően a legapróbb kapás esetén is automatikusan villog a piros jelzőfény. Ezt a fantasztikus terméket ITThttps://coldfish.hu/Delphin-ALARM-kapasjelzo találod meg webáruházunkban, MOST AKCIÓS áron !!!

Ha már az éjszakai horgászatoknál járunk. Még a legfelkészültebb horgászokkal is előfordulhat, hogy kifogynak a horgászatra szánt, előre elkészített horog előkék. Az éjszaka közepén, egy beszakadás után alapból ideges az ember, pláne ha felkapcsoljuk a fejlámpát és hirtelen annyi bogár, szúnyog száll a fejünk körül, hogy 10 centimétert nem látunk előre. Na ilyenkor nem biztos, hogy jó ötlet horogkötésbe kezdeni.
Az ilyen esetek miatt, nem árt betárazni néhány jó minőségű, előre megkötött feeder horgot. 

 
A Carp Zoom és Delphin kötött előkék több méretben, fluorokarbon illetve fonott zsinóros változatban is  megtalálhatóak webáruházunkban.
Érdemes tehát böngészni előkötött horgaink között: https://coldfish.hu/spl/559298/Elokotott-horgok 

Mibe tároljuk ezeket ez előkéket, ha már felbontottuk a csomagot és nem szeretnénk, hogy össze-vissza legyenek a cuccok között?

Delphin Atoma Feeder előketartó doboz a MEGOLDÁS!
https://coldfish.hu/Delphin-ATOMA-feeder-eloketarto-doboz-216x46mm 

A Delphin ATOMA feeder előketartó doboz egy praktikus segédeszköz a kész előkék tárolásához, mely nem hiányozhat egyetlen horgász felszereléséből sem. Két méretben is megtalálható webáruházunkban. Ez a lapos box erős műanyagból készült. Az alsó része bordó színű melyen műanyag kiálló részek vannak, ezekre rá tudja akasztani az előkéit és az EVA habba bele tudja szúrni a horgot. A felső rész átlátszó, így tökéletesen rálát előkéire. Két klippel záródik. 

Végül a horgászbotjaikat nagy becsben tartó, igényes horgászoknak ajánljuk ezt a terméket ami nem más mint a Top Mix Carbon Feeder spicctartója! 
Lenyűgözően igényes és nagy szilárdságú, feeder botok spicceinek biztonságos tárolására szolgáló, többrétegű carbon anyagból készített cső, amely mindkét végén menetes, fém végzáró dugóval van ellátva. 

Szeretsz vigyázni a felszerelésedre? Szereted ha igényes cuccokal jelensz meg a parton? Akkor ez KIHAGYHATATLAN számodra!  
https://coldfish.hu/Top-Mix-Carbon-feeder-spicctarto-30-x-600mm-Black  

Reméljük, hogy hasznosnak találtátok cikkünket!

Eredményes horgászatot és kellemes időtöltést kíván: A ColdFish.hu horgász webáruház csapata!