TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Amur kedvence

coldfish.hu
2021.06.07 17:42

A fülledt nyári meleg nappalok és éjszakák egyik legintenzívebben tápálkozó hala az amur.
Aki már fárasztott komoly példányt belőle annak minden bizonnyal egy örök élményt nyújtott. 

 

 

 

 

"Nádrágó", sokan csak így nevezik. Az amur növényevő, édesvízi hal melynek fő tápláléka fonalas algák, hínárfélék és a nád. Horgászatát tekintve azonban, a hagyományos csalik többségével fogható. Előnyben részesíti a kukoricát, tigrismogyorót és különböző magvakat. Akik kimondottan amurra horgásznak, bizonyára az amur vad, erős küzdése és élvezetes fárasztása miatt teszik azt.  Igazi meglepetést tud okozni, hiszen sokszor megakasztása után elindul a part azaz a horgász felé és amikor partközelbe ér, bődületes erővel indul vissza.Tapasztalataink alapján összeállítottunk egy olyan csomagot aminek valószínűleg egyetlen amur sem tudna ellenálni a nyári nagy melegben. Az Amur kedvence csomag tartalmaz vajsavas erjesztésű kukoricát, tigrismogyorót, tigrismogyorós dipet. Azt tapasztaltuk, hogy a gyümölcsös ízvilágot tekintve, az amur kedvenc gyümölcse az Ananász, ezért etetőanyagok közül a Haldorádó Édes Ananászra esett a választás, horogcsalit tekintve pedig ananászos fluo gumi tigrismogyorót és a méltán híres és sikeres N-Butyric-ananász Tornado Popupot tettük bele csomagunkba. 
A Carp Zoom LUPIN csillagfürt is a csomag tartalma amely magas fehérjetartalmának és tápértékének köszönhetően kedvelt és sikeres horgászcsali. Hajszál vagy szilikon előkén felkínálva az amurok ellenálhatatlan csemegéje. 

AJÁNDÉKBA pedig egy csomag Amuros technopufit és egy csomag Amuros szendvics kukoricát adunk. 

Ha sikeres amur horgászatra vágysz ne késlekedj, rendeld meg most az Amur kedvence csomagot és fogd ki Te a legnagyobb amurt! 

Az Amur kedvence mindösszesen 8.295 forintért a Tiéd lehet !!!

https://coldfish.hu/Amur-kedvence

Eredményes horgászatot kíván : A ColdFish.hu horgász webáruház csapata