TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

20.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Megjelenünk a TikTokon !!!

coldfish.hu
2021.05.19 09:07

Kedves Vásárlóink!

Egy remek hírt szeretnénk közölni veletek! A ColdFish.hu horgászwebáruház hamarosan megjelenik a TikTokon is!
A TikTok közösség által rendkívül kedvelt (50.700 követő, 422.400 lájk) Bürgés Tamással egy fantasztikus megállapodást sikerült kötnünk!!! Tamást a TikTokon brgs_thamek_official néven találjátok meg és aki érdekelt horgász illetve főzős témában, garantáltan kedvelni fogja Tamás videóit! 


Na de térjünk a lényegre, hogy megtudjátok miért is érdekes ez az együttműködés Nektek is!


Tamással mi vettük fel a kapcsolatot és ”kerestük meg”, hogy szeretnénk vele együttműködést kötni. Tamás már az elejétől nagyon pozitívan állt hozzánk és jelezte, hogy ő ebben teljes mértékben benne van. Abban állapodtunk meg, hogy ő reklámoz minket a TikTok-on, megismerteti a webáruházunkat a követőivel és cserébe mi támogatjuk a horgászatait illetve nem csak Tamásnak hanem a követőinek is fantasztikus kedvezményeket, promóciókat fogunk bedobni!


Tehát, nem csak a termékeinket ismerhetitek meg ha követitek Tamást és a horgász videóit, hanem kuponkódokhoz és ajándékokhoz is juthattok ezáltal !

Tamásék holnap (2021.05.20) indulnak horgász túrára és készíteni fognak videót ami máris meglepetést fog rejteni Tamás követőinek! Érdemes lesz követni és figyelni Őt a TikTok-on tehát !!!

Ismerjétek meg weboldalunkat és Bürgés Tamást azaz  brgs_thamek_official-t a TikTok-on és használjátok ki a fantasztikus kedvezményeket ezáltal !!!