TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Nálunk érdemes regisztrálni és hírlevélre feliratkozni!

coldfish.hu
2021.05.13 16:18

Webáruházunk megalkotásánál fő szempontunk volt, hogy egy olyan webáruházat hozzunk létre, ahová szívesen térnek vissza a horgászok ha horgász felszerelés illetve csali vásárlásáról van szó! Éppen ezért rejtünk "köszönő kártyát" minden csomagba és éppen ezért rejtünk meglepetés ajándékot minden magasabb összegű megrendelés mellé.

Regisztrált és hírlevélre feliratkozott vásárlóinknak, külön szeretnénk megköszönni, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal, ezért nem mindig csak a termékek bemutatásáról szólnak a hírleveleink hanem számos alkalommal nagyszerű kuponkedvezményeket és ajándékokat rejtenek! 


Szeretnénk Titeket ösztönözni, hogy regisztráljatok weboldalunkon és iratkozzatok fel hírlevelünkre! Ezért egy kis ízelítőt mutatunk, hogy a mai hírlevelünkben milyen AJÁNDÉK megszerzésére van lehetősége a regisztrált és hírlevélre feliratkozott vásárlóinknak! 

A mai hírlevelünk:

Ha most vásárolsz bármilyen Távdobó, Nyeletőfékes, Univerzális vagy Feeder és match orsót a www.coldfish.hu webáruházban, mi kiválasztjuk a rendelt orsóhoz a megfelelő zsinórt és AJÁNDÉKBA adjuk Neked az orsó mellé!!!  

Mit is kell tenned?

Válogass a www.coldfish.hu oldalon több mint 50 orsó közül, rendeld meg 2021.05.16 éjfélig és már csak várnod kell a csomagodat! 
Azon sem kell törnöd a fejed, hogy milyen zsinórt csévélj fel az orsód dobjára, hiszen mi garantáltan jó minőségű zsinórt adunk neked AJÁNDÉKBA! 

Egy kis ízelítő (példa), hogy lásd, nem fogsz csalódni: 

Amennyiben a kedves vásárló például a Carp Zoom Exact Carp 8000 BBC (https://coldfish.hu/CARP-ZOOM-Exact-Carp-8000-BBC) orsót nézte ki magának és 2021.05.16 éjfélig 2 db-ot vásárol belőle akkor CARP ZOOM Bull-dog Carp Line Fluo zsinórt adunk ajándékba 1000 méteres kiszerelésben!


De ha a kedves vásárló 1db univerzális orsót szeretne vásárolni és például a Delphin Hornet 60 (https://coldfish.hu/Delphin-HORNET-60) mellett dönt, akkor ajándékba Nevis Carp Maxx 150 méter zsinórt adunk az orsóhoz megfelelő méretben!  


Ne habozz! Rendeld meg most az orsót amivel már régóta szemezel! Raktáron lévő termékeinket 1-3 munkanap alatt, külső raktáron lévő termékeinket 3-5 munkanap alatt szállítjuk neked az Express One futárszolgálattal!
Vírus helyzetben az érintés mentes fizetést részesíted előnyben?
Webáruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre a Barionnal! 

KEDVES LÁTOGATÓ, AKI ELOLVASTAD CIKKÜNKET DE JELENLEG MÉG NEM VAGY REGISZTRÁLT ÉS HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZOTT TAG!!! A MAI HÍRLEVÉLBEN KIKÜLDÖTT AJÁNDÉKOZÁSI AKCIÓ, AHOGY OLVASHATTAD 2021.05.16 ÉJFÉLIG TART! HA SZERETNÉL ÉLNI A LEHETŐSÉGGEL ÉS ORSÓT VÁSÁROLNI MELYHEZ AJÁNDÉKBA MINŐSÉGI ZSINÓRT KÜLDÜNK, MÉG NEM KÉSTÉL LE SEMMIRŐL!
REGISZTRÁLJ, IRATKOZZ FEL, RENDELD MEG AZ ORSÓT ÉS NEKED IS KÜLDJÜK AZ ORSÓHOZ PASSZOLÓ AJÁNDÉK ZSINÓRT!!!


Ezt kár lenne kihagyni!

Eredményes horgász szezont és kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!
Görbüljön!

Üdvözlettel:  A ColdFish.hu horgász webáruház csapata.