TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Óvni és védeni szeretnéd a halakat? MEGAJÁNDÉKOZUNK!

coldfish.hu
2021.05.10 15:16

A világ fejlődésével, fejlődik a horgászat is mint sport, hobbi. Évtizedekkel ezelőtt, ha egy tóparton valakit a pontybölcsőröl vagy pontymatracról kérdeztünk volna, érdekes tekintett fogadott volna minket, ez biztos. Manapság azonban ez már egyáltalán nem így van. Bár a horgásztársadalom véleménye a halvédelemről még mindig nagyon megoszlik, ebben a témában böngészve és olvasva különböző közösségi hálózatokon, rengeteg vitát láthatunk. Előbb vagy utóbb minden bizonnyal el kellesz fogadni mindenkinek, hogy bizony nem feleslegesen találták fel a pontymatracot és a pontybölcsőt. Már most is számos, saját tulajdonban lévő horgásztó szabályzata kötelezi a pontymatrac vagy pontybölcső használatát. 
Catch & Release, azaz Fogd meg és engedd vissza, hogy aztán gyerekeinknek és unokáinknak is örömet okozhasson az adott példány. Szerencsére, egyre több horgász követi ezt a látásmódot és ennek köszönhetően egyre több horgászvizen van esély arra, hogy 10 és 20 kg feletti ponty vagy amur akadjon a horgunkra. Azonban ezek a nagytestű halak nem csak a Catch & Release szemléletű horgászok horgaira akadhatnak rá, hanem bárkinek aki szerelékét a vízbe helyezi. Éppen ezért, kötelezik egyre több helyen a halvédelmi eszközöket. 
Egy nagytestű példánnyal bizony érdemes óvatosan bánni, azaz matrac/bölcső fölött, guggolva fotózni, majd a horogütötte sebet fertőtleníteni és kíméletesen vissza helyezni a vízbe. Hogy miért? Mert sajnos, több tógazda is mesélni tudna földre ejtett vagy seb fertőzött hal sorsáról :(  

Na de mivan olyankor ha mi szeretnénk vigyázni a nagytestű halakra, de nem szeretnénk egy vagyont költeni halvédelmi eszközökre? A www.coldfish.hu webáruház segít !!!

A Carp Zoom-nak köszöhetően elérhető áron hozzájuthatunk egy pontybölcsőhöz vagy pontymatrachoz. A ColdFish.hu kínálatában matrac is és bölcső is kedvező áron megtalálható.  
A Carpzoom állványos bölcsője https://coldfish.hu/CARP-ZOOM-FIX-LABU-ALLVANYOS-PONTYBOLCSO , mindössze 15.990 forintért a Tiéd lehet! És ez még nem minden! Rendeld meg most a Carp Zoom állványos pontybölcsőt és AJÁNDÉKBA sebfertőtlenítőt adunk! 
Azokra a horgászokra is gondoltunk aki nem pontybölcső, hanem pontymatrac vásárlásán gondolkoznak. A Carp Zoom pontymatrac rendkívűl kedvező áron 2.690 forintért a Tiéd lehet: https://coldfish.hu/CARP-ZOOM-Standard-pontymatrac . A matrachoz nem tudunk fertőtlenítőt biztosítani ajándékként. Na de a ColdFish webáruház szeret ajándékot adni a megrendelések mellé, és a matrac mellett döntő vásárlókat sem felejti el. 
Most minden megrendelt Carp Zoom pontymatrac mellé AJÁNDÉK Nevis Power Maggot Lebegőcsonti jár!!!