TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

Carp Academy Supreme Rod Pod

coldfish.hu
2021.04.30 10:12

Horgászataink során számos olyan szituációval találkozhatunk, amikor meggyűlik a bajunk a leszúró bottartók leszúrásával. Ez előfordulhat a melegebb hónapokban, amikor úgy kiszárad a föld, hogy egyszerűen lehetetlenség leszúrni annyira, hogy az stabil legyen vagy olyan horgásztavaknál ahol a partot kövekkel töltik fel. Nem mellesleg, sok horgásztavon csak stégről lehet horgászni. 

 

Erre született megoldás a Rod Pod állványok feltalálásával. Az állványok az állítható lábainak köszönhetően, bármilyen felületen stabilan felállíthatóak és biztonságosan tartják a botokat. Általában egy stabil és erős vázszerkezetű Rod Pod-ért komoly pénzeket kell fizetnünk, sokan azonban nem szeretnének egy vagyont költeni a horgászfelszerelésekre. A Carp Academy-t mint márkát, szerintünk nem kell bemutatni senkinek. Megbízható termékeket biztosítanak, elérhető áron. Bottartó állvány kínálatban is sikerült nekik ár-érték arányban verhetetlen Rod Pod-ot gyártani.

 

A Carp Academy Supreme Rod Pod  gyorsan felállítható, és nagyon masszív, erős vázszerkezettel rendelkezik, így még a viharos szélben sem kell félnünk attól, hogy felborul az állvány és vele együtt a féltve őrzött horgászbotok.
A Supreme Rod Pod hosszúsága állítható: 80 cm – 130 cm-ig! Emellett magassága is 37 cm – 83 cm-ig! A váz anyaga húzott alumínium profil, a színe pedig oliva zöld.  A könnyebb és kényelmesebb szállítás érdekében hordozótáskával együtt került forgalomba! 


Tulajdonságai:

-Állítható hosszúság : 80 cm – 130 cm 
-Állítható magasság: 37 cm – 83 cm 
-Teljes szett súlya ~ 2 kg
-Kereszttartó szélesség : 50cm
-Váz anyaga: húzott alumínium profil
-Szín: oliv zöld
-Bottartó adapterek száma: 3 db
-Szállitási méret :80x20x5cm
-Kereszttartó magassága: állítható
-Rögzítések típusa: műanyag bütykös kar
-Tartóláb típusa: 4 db teleszkópos
-Tartozék hordozótáska


Mindent összegezve a Carp Academy Supreme Rod Pod az a Rod Pod amelyért nem kell egy vagyont fizetnünk, mégis elegáns megjelenés és rendkívűl masszív, erős vázszerkezet jellemzi.
Ár-érték arányban KIHAGYHATATLAN ajánlat, hiszen mindösszesen 13.990 Ft-ért megvásárolható webáruházunkban!
https://coldfish.hu/Carp-Academy-Supreme-Rod-Pod   

Rendeld meg most és 1-3 munkapon belül már érkezik is a csomagod!