TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

PROLOGIC AIRBOMB ETETŐRAKÉTA

coldfish.hu
2021.04.14 09:32

Bizonyára nem mondunk azzal újat, hogy egy horgászvizen számos alkalommal variálnunk kell az etetés módját. Felmelegedő vizeinkben szépen lassan egyre jobban elkezdenek rendes kerékvágásba táplálkozni a pontyok, amurok.
Ahhoz, hogy a horgunkra csaljuk a szebbnél szebb példányokat, elengedhetetlen a megfelelő etetés. Igen ám, de a megfelelő etetési módot megtalálni sokszor nem egyszerű. Főleg, ha nincs lehetőségünk etetőhajóval vagy pedig csónakkal megközelíteni a bójánkat.
Az etetőrakéta és a spomb régóta egy jól bevállt etetési módszer ha a partról történő etetésekről beszélünk. A hagyományos spomb és etetőrakétáknál sokszor hátrány lehet az, hogy nem tudjuk az etetőanyagunkat nagy területen szét szórni.

A PROLOGIC TALÁLT MEGOLDÁST!

Variáld az etetésed módját úgy, ahogy eddig soha: etess szűken, koncentráltan vagy nagy területre elszórva!
Speciális nyitószerkezete segítségével vízbe csapódás előtt egy rántással kinyitható, így nagyobb területet szórhatunk meg a bejuttatni kívánt etetőanyagból, magvakból vagy bojlikból. Természetesen használhatjuk úgy is, hogy vízbecsapódás után rántunk a zsinóron, így a hagyományos koncentrált etetést tudjuk végrehajtani.Merőkanál-szerű kialakításának köszönhetően egy kézzel is meg lehet tölteni, gyorsan és könnyedén. Az áramvonalas test garantálja a maximális távolságot és pontosságot minden dobásnál. Semmi mással össze nem hasonlítható teljesítményével és hihetetlen hatékonyságával az AirBomb most a legjobb megoldás az etetőanyag bejuttatására.

• Üres tömege 74 gramm az L méretnél
• Hozzávetőleges töltött súlya 180 gramm az L méretnél
• Ajánlott felszerelés: 4-5 libra dobósúlyú spod bot, spod orsó, fonott főzsinór és dobóelőke.

Webáruházunkban két fajta méretben is (M,L) megtalálod, kedvező áron!!!
https://coldfish.hu/Prologic-Airbomb-M

https://coldfish.hu/Prologic-Airbomb-L


https://www.youtube.com/watch?v=9EQiJnUpMMU