TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

A kevesebb néha több!

coldfish.hu
2021.03.26 10:37

A kevesebb néha több! 

Egy horgász szezonban sokszor vannak olyan időszakok amikor nem szükséges és nem is ajánlott nagy mennyiségű etetőanyagot a vízbe juttatni, ahhoz, hogy a horgunkra csaljunk egy-egy szebb példánytSzámos alkalommal bebizonyosodott már, hogy néha a kevesebb de koncentráltabb és attraktívabb etetés hozza meg a sikereket.
Ugyanakkor előfordulhat olyan szituáció is, mikor kihívást jelent az etető anyagot a horgunk közvetlen közelébe juttatni.
A PVA termékek nagy segítséget jelentenek a koncentrált és attraktív etetés eléréseben.

Összeállított KEDVEZMÉNYES PVA szettünkben egyszerre találsz PVA termékeket, PVA barát attraktort és 2mm-es, magas tápanyagtartalmú pellet mixet. 
https://coldfish.hu/PVA-szett


A szett tartalma:
-Perfect Baits PVA Booster shot FLUO 250ml
-Perfect Baits Pellet Mix 1kg 2mm
-SBS Pva Mesh system 5m
-SBS Pva tasak (PVA Bag) 30db/csomag
- 1db SBS Pva Bag ólom 70g
-1db SBS PVa Bag ólom 90g.

Perfect Baits PVA Booster shot FLUO:
Megalkotásánál nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő állag és a figyelemfelkeltés mértékének megfelelő kialakítására.
Állagát tekintve egy sűrű folyadék, ami jól tapad a PVA termékekre vagy a method kosárban lévő etetőanyagra, viszont a mederbe érve, annak alján azonnal elkezd terjedni és kifejteni csalogató hatását.
Mindezek mellett olyan aminosavakkal és étvágyfokozókkal láttuk el, ami folyamatos táplálkozásra ösztönzik a halakat, ezáltal az etetésünkön tudjuk őket tartani.
Természetesen a PVA termékeket nem oldja.

Perfect Baits Pellet Mix:
Termékünk kiválóan alkalmas PVA tasakos horgászathoz, vagy etetőanyag dúsításához. Natúr változatban kerül a polcokra, így bármilyen aromával tetszés szerint ízesíthető.
Az 1 kg-os kiszerelésben 2 féle pellet (carp és halibut) 3 különböző méretben kerül forgalomba .

SBS Pva Mesh system:
Számos helyzetben kiemelkedő jelentősége van a koncentrált etetésnek, amelyet a legprecízebb módon a horogra akasztott mikro-szövésű PVA (polivinil-alkohol: nedvesség hatására oldódó anyag) hálóba töltött néhány szem bojlival, pellettel vagy stick-mix-szel érhetünk el. Az SBS PVA háló tökéletesen és gyorsan oldódik hideg vízben is. Nincs mellékíze, amely negatív irányban befolyásolná a felkínált csalink hatékonyságát.
A szett egy 5 méter hosszú, 25 milliméter átmérőjű PVA hálót, egy töltőcsövet, egy tömörítő rudat és egy vízhatlanul záródó tokot is tartalmaz.

SBS Pva tasak:
Apró lyukakkal rendelkező PVA zacskó, amely az év minden időszakában alkalmas a távdobásra és az ún. "PVA bagezés"-es pontyhorágszatra. A zacskót megtölthetjük SBS PVA Bag Pellet Mix-szel, különböző etetőanyagokkal és még hatékonyabbá tehetjuk a PVA-barát Premium PVA Liquid-ekkel! Méret: 60 mm x 120 mm - 30 db / csomag.

SBS Bag ólom:
A PVA bag-ezés technikája számos pontyfogó versenyen bizonyított már! Ez a módszer sok SBS csapatot segített már a dobogó legfelső fokára! A bag-ezés sikerének alapja, hogy egymással tökéletesen harmonizáló anyagok (pelletek, likvidek, stb.) kerülnek a PVA zacskóba, amelyek egyedi módon, közvetlenül a horogcsali köré koncentrálódnak. Mindez mit sem érne, ha a megtöltött bag-eket nem tudnánk a kiszemelt helyre, megfelelő távolságba eljuttatni. Ahhoz, hogy a nagy dobásokat a megtöltött zacskókkal is kivitelezni tudjuk, egy speciális formájú, ehhez a módszerhez legjobban alkalmazható PVA Bag ólmokat fejlesztettünk ki! Az ólom műanyag csövének két szerepe is van: erre tudjuk rögzíteni, rátekerni a lezárt PVA zacskó végét, illetve stabilizálja az ólom röppályáját a levegőben.

PVA Szett