TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

2 az 1-ben, az egyik legpraktikusabb világítás

coldfish.hu
2021.03.19 11:21

Bemutatjuk a  Delphin LightContact sátorlámpát!

Mai cikkünkben a Delphin, egyik legpraktikusabb termékét szeretnénk bemutatni. Kihagyhatatlan ajánlat azoknak a horgászoknak, akik szeretnek több napos horgászaton részt venni akár sátorban, akár faházban. 

Hogy miért ilyen nagyszerű termék a Delphin LightCONTACT 6+1 led-es satorlámpa? 

A legnagyobb előnye, mely megkülönbözteti a hagyományos sátorlámpáktól, hogy párosítható bizonyos Delphin márkájú kapásjelző szettekkel. Ha párosítva van a Light CONTACT lámpa, akkor kivilágít a LED dióda minden kapásnál és figyelmezteti Önt arról, akkor is ha nem hallja a jelzőt, vagy nem kapcsolta be a vevőt. A Light CONTACT-ot használhatja mint "fény jelző" vevő és használhatja mint hagyományos sátorlámpa horgászaton vagy más szabadtéri tevékenységnél. A világításról 6 állítható fényerejű LED dióda gondoskodik.
A termék rögzítését elegánsan megoldja a négy beépített erős mágnes és a csomagolás részét tartalmazó fémlap. Ezeknek köszönhetően a Light CONTACT sátorlámpa bárhol elhelyezhető a sátorban, vagy bárhol ahol szüksége van rá.
A lámpa három AA elemmel működik, melyek jó kitartást biztosítanak. Gyenge elem esetén a felső sor 6 diódája háromszor átvillog.
AKCIÓS Delphin Light CONTACT 6+1 LED sátorlámpa:
A Delphin light CONTACT-al párosítható AKCIÓS kapásjelző szettek: