TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

20.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Cikkeink

06
Júl


Fülledt nyári meleg nappalok és éjszakák egyik legintenzívebben tápálkozó hala az amur.

Aki már fárasztott komoly példányt belőle annak minden bizonnyal egy örök élményt nyújtott. 

 

28
Dec

Kedves Vásárlóink!

Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk megajándékozni minden kedves vásárlónkat aki 10.000 forint felett rendel webáruházunkból. 

15
Szept

"Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem."

24
Máj

Kedves Vásárlóink!

2021.06.01-től egyedülálló ajándékozási rendszerrel szeretnénk kedveskedni visszatérő vásárlóinknak!

19
Máj

Kedves Vásárlóink!

Egy remek hírt szeretnénk közölni veletek! A ColdFish.hu horgászwebáruház hamarosan megjelenik a TikTokon is!
A TikTok közösség által rendkívül kedvelt (50.700 követő, 422.400 lájk) Bürgés Tamással egy fantasztikus megállapodást sikerült kötnünk!!! Tamást a TikTokon brgs_thamek_official néven találjátok meg és aki érdekelt horgász illetve főzős témában, garantáltan kedvelni fogja Tamás videóit! 

13
Máj

Webáruházunk megalkotásánál fő szempontunk volt, hogy egy olyan webáruházat hozzunk létre, ahová szívesen térnek vissza a horgászok ha horgász felszerelés illetve csali vásárlásáról van szó! Éppen ezért rejtünk "köszönő kártyát" minden csomagba és éppen ezért rejtünk meglepetés ajándékot minden magasabb összegű megrendelés mellé.

05
Máj

Ha horgászni megyünk és eredményes horgászatban bizakodunk akkor fontos szempont, hogy pontosan az etetést tudjuk meghorgászni. Azokon a horgász vizeken ahol nincs megengedve a behúzás és csónakázás, elengedhetetlen kellék a zsinórjelölő filc bármilyen horgászmódszerről legyen szó.

30
Ápr

Horgászataink során számos olyan szituációval találkozhatunk, amikor meggyűlik a bajunk a leszúró bottartók leszúrásával. Ez előfordulhat a melegebb hónapokban, amikor úgy kiszárad a föld, hogy egyszerűen lehetetlenség leszúrni annyira, hogy az stabil legyen vagy olyan horgásztavaknál ahol a partot kövekkel töltik fel. Nem mellesleg, sok horgásztavon csak stégről lehet horgászni. 

 

14
Ápr

Bizonyára nem mondunk azzal újat, hogy egy horgászvizen számos alkalommal variálnunk kell az etetés módját. Felmelegedő vizeinkben szépen lassan egyre jobban elkezdenek rendes kerékvágásba táplálkozni a pontyok, amurok.
Ahhoz, hogy a horgunkra csaljuk a szebbnél szebb példányokat, elengedhetetlen a megfelelő etetés. Igen ám, de a megfelelő etetési módot megtalálni sokszor nem egyszerű. Főleg, ha nincs lehetőségünk etetőhajóval vagy pedig csónakkal megközelíteni a bójánkat.
Az etetőrakéta és a spomb régóta egy jól bevállt etetési módszer ha a partról történő etetésekről beszélünk. A hagyományos spomb és etetőrakétáknál sokszor hátrány lehet az, hogy nem tudjuk az etetőanyagunkat nagy területen szét szórni.

06
Ápr

A www.coldfish.hu webáruházunkban számos összeállított szettet megtalálsz.

26
Márc

A kevesebb néha több! 

21
Márc

Bemutatjuk a Delphin CRABER Maxi Rodpodot!

19
Márc

Bemutatjuk a  Delphin LightContact sátorlámpát!