TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

15.000 Ft felett, rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!

Etető szett

Etető szett
-10%

Etető szett

Pontos etetés az eredményes horgászat érdekében!!!

6.485 forint helyett most csak 5.837 forint !!!

Kedves horgászok! Egy kedvezményes etető szettet állítottunk össze számotokra. Bár még nincs itt az etetés ideje, mivel horgász vizeink az éjszakai mínuszok miatt még jócskán hidegek, úgy gondoljuk, hogy célszerű időben beszerezni a pontos etetés elengedhetetlen kellékeit.  

A szett tartalma: 

-A  Delphin CARPATH lezárható műanyag vödör ideális az etetőanyag előkészítéséhez. . A vödör egy műanyag átlátszó fedelet is tartalmaz, amelynek köszönhetően még nyitás nélkül is láthatja, mi van benne, ami felborulás esetén megakadályozza a vödör tartalmának kiborulását és védi a keveréket a kiszáradástól.

- Nevis jelzőbója készlet Etetőrakétából és jelzőúszóból álló szett. A minőségi etetőrakétával nagy mennyiségű szemes anyag juttatható be az etetés helyére. A jelzőúszóval meg tudjuk jelölni az etetésünk helyét,ezért sokkal pontosabb etetést tesz lehetővé.

- Top Mix kukorica turmix (Méz) Roppantott (80%) kukorica, (10%) búza és (10%) repce ízesített, színesített, pépesített formája. Pontyhorgászatnál gyakran használjuk a magvak, elsősorban a kukorica pépesített változatát, melynek elkészítése elég körülményes. Ennek a terméknek a használatával a továbbiakban nem kell időt pocsékolva, a szemes takarmány adalékok amúgy is macerásnak mondható előkészítési folyamatát magunknak végezni, most mindezt egyetlen készítményben megtalálhatjuk. 


 

Szállítási idő 1-3 munkanap
6 485 Ft
5 837 Ft
Kezdete: 2021.04.13   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Adatok
Cikkszám
ET123